Obduktions rapport på Brandon Bruce Lee

BRUCE LEES DØD:

*Bruce Lee døde 32 år gammel, den 20. juli 1973. Under mystiske omstændigheder blev hans livløse krop fundet hos skuespillerinden Betty Ting Pei, og blev i årevis det helt store samtaleemne.

*Bruce Lee, dør under tragiske og mystiske omstændigheder, i Hong Kong. Han er hos skuespillerinden Betty Ting Pei, for at diskutere et filmmanuskript, men en voldsom hovedpine, tvinger ham til at afbryde samtalen, hvorefter Betty Ting Pei, tilbyder ham en smertestillende pille, kaldet "Equagesic". Han bliver så dårlig, at han må ligge ned, og falder kort tid efter i en bevidstløs tilstand.

Betty Ting Pei lader ham ligge en stykke tid, men da hun atter skal vække ham, kan hun ikke få kontakt med ham, idet Bruce er bevidstløs og gået i koma. Hun går i panik og ringer til Raymond Chow, (en kendt film producer), som ankommer kort efter. Sammen forsøger de atter at vække Bruce Lee, men uden held. Raymond beslutter sig for, at ringe til Bettys egen læge Dr. Eugene Chu som ankommer hurtigt lige efter, han kan heller få kontakt med Bruce, og ringer omgående efter en ambulance, som hastigt bringer Bruce Lee til Queen Elizabeth Hospital.

Bruce Lee kommer aldrig til bevidsthed igen, og dør inden ankomsten til hospitalet.

Et større bevægeapparat blev iværksat, og et 9 dages ligsyn, blev foretaget af verdens førende patologer, som blev fløjet ind, for at undersøge og fastslå den konkrete dødsårsag, til Bruce Lees alt for tidlige død. Ligsynets patologer fastslog: At dødsårsagen var følgende: "En kemisk allergisk reaktion", mod et eller flere stoffer, fundet i pillen "Equagesic". Pga. Bruce Lees allergiske reaktion, imod disse stoffer, fik han en større væskedannelse i hjernen, der resulterede i, at hjernen svulmede / hævede så voldsomt op, (fra 1.400 gram til 1.575 gram), at Bruce Lee følte det som om, hans hoved var ved at sprænge, derfor fik han så voldsomme hovedsmerter, at han mistede bevidstheden, gik i koma og til sidst døde, af sine kvæstelser.
Både Bruce og Brandon Lee ligger begge begravet side om side på:

Lake View Cemetery:

1554 15:e Avenue East
Seattle,
Washington,
USA 98112-2805
206-322-1582
KONSPIRATIONS TEORIER:

Der er mange konspirations teorier omkring: Hvordan Bruce Lee døde?

Personligt betyder det ikke som meget for mig: Hvordan han døde, men mere: Hvordan han levede, og hvad han fik ud af sit liv, mens han var i live.

Det er ikke længden på ens liv, der er det afgørende, men iindholdet, og det vi personligt fik ud af vores liv, som interessere mig.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE