HVAD SKER DER MED BRUCE LEE LIGE NU?NYHEDER 2018:REPREMIERE:

Gode nyheder til enhver ægte Bruce Lee fan.  Glæd jer til repremieren på filmen: "The Way of the Dragon / Dragen slår til igen". 


Filmen får premiere dato:

Mandag, den 12 november, 2018 i mange af 

landets biografer.                                                  

                         

Glæd dig.
AUGUST MÅNED 2018:

"KUNG FU MAGAZINE".

Giuseppe Bordini, som er radaktør for det italienske kampkunst blad, "Kung Fu", har spurgt mig om, jeg ville skrive en større artikel omkring min Bruce Lee idoldyrkelse,  samling og kampkunstliv. Han er nemlig ved at lave en større artikel serie om verdens største Bruce Lee fans og deres samlinger. Derfor blev jeg spurgt, om jeg ville bidrage. Hvilket jeg naturligvis sagde ja tak til. 


Artiklen skulle fylde 5 sider vedr. min Bruce Lee idoldyrkelse, samling og kampkunst. 

Bladet bliver udgivet i slutningen af August måned,  

Bladet koster 12,95 Euro og udkommer både på engelsk og italiensk.

Glæd jer. AUGUST MÅNED 2018: 

Har idag d. 17/8 kontaktet Imperial biograffen, for at hører dem om, de ville være interesseret i, at jeg laver en større Bruce Lee udstilling i forhallen, i anledning af, at filmen "Dragen slår til igen", får repremiere i biograffen d. 12 Nov. 


Det var de. Så nu skal aftalerne bare falde på plads.
MINI BRUCE LEE CONVENTION.

26. November 2017

STED: Valby

BUS: 10 + 133 Lige til døren.


ADGANGS PRIS: 50, - kroner.


MINI Bruce Lee convention, bliver afviklet hos "undertegnede". Så nu har du en speciel og unik chance for, med andre hard core fans, at få en sær oplevelse, med fordybelse,samtaler,gennemgang af min enorme Bruce Lee samling, med "over" 100 figurer, og 1000´vis af effekter, konkurrencer (med flotte præmier),   film, mad, kaffe / the, og kage.


Send mig en personlig besked, senest fredag d.17/11 2017 under linket: "KONTAKT", eller på messenger, facebook,  om du skal med . Herefter modtager du  adresse og pris. 

 

Det bedste herfra


"Walk on".


VELKOMMEN: 

TIL DANMARKS  4 OFFICIELLE 

BRUCE LEE CONVENTION:

DEN 26. NOVEMBER 2017.

PROGRAM:TID: Kl.11:00 – 17:00.

Kl.10:30 Dørene åbnes:

Kl.11:00 Velkomst af Tony Lundberg.

Kl.11:05 1 minuts stilhed til ære for Bruce Lee.

Kl.11:10 Foredrag om Bruce Lee.

Kl.11:30 Filmforevisning: ”A Warriors Journey”

Kl.13:05 Pause. (Køb af Bruce Lee effekter).

Kl.13:30 Quiz konkurrence. Med flotte præmier.

Kl.13:45 Filmforevisning: ”Bruce Lee og jeg” 1987

Kl.14:15 Pause. (Køb af Bruce Lee effekter).

Kl.14:35 Filmforevisning: ”The Lost Interview” (The Pierre Berton Show 1971)

Kl.15:00 Præsentation af sjældne specielle Bruce Lee effekter.

Kl.15:25 Filmforevisning: “The Way of the Dragon”.

Kl.17:00 Farvel og kom godt hjem
APRIL:


BRUCE LEE FIGURER:

Trængte til noget opmuntring,  efter nogle heftige år, med død, sygdom, ny lejlighed, job, m.m. Så jeg købte ikke mindre end 43 Bruce Lee figurer på en og samme tid. 


Utroligt, men sandt. 


Så nu har min Bruce Lee samling, fået nyt liv, og er mere interessant og indbydende end hidtil. Se de nye billeder af mine Bruce Lee figurer under linket: "Min samling".


Den skal ses. 


NYHEDER 2016: 


MAJ: 


NY TEKST STØRRELSE:

Som noget nyt, har jeg lavet al tekst større på hjemmesiden, for at gøre siden meget mere bruger venlig. Mange nye tiltag er på vej. 


REKORD MED 500.000 BESØG:

Hjemmesiden har idag nået over en halv 500.000 brugere, hvilket er et fantastisk tal, og er en stor sejr og bedrift, i sig selv. Desuden var det et langsigtet mål, der nu er indfriet. Jeg kan ikke være mere stolt.


Næste mål må naturligvis være at få 1.000.000 brugere i hus. Og det kræver naturligvis jeres hjælp. Så giv gerne hjemmeside adressen videre, og del den gerne til venner og bekendte, via facebook, Twitter, You Tube, m.fl. og bed dem også at dele linket videre.


MARTS:


NYE ARTIKLER PÅ VEJ:

- Thomas Nielsen, journalist fra Week - end avisen, har spurgt om, jeg ville deltage i en artikel serie om mennesker, der har en passion for noget særligt. For eksempel, vedr. mig og min  interesse for Bruce Lee. Og det har jeg sagt ja til, og vil blive skrevet inden længe, så hold øje med week end avisen. 


FOTO SERIE:

- Stine Bang Hansen, som er foto journalist studerende på DMJX i Århus. er ved at skrive en artikel om mig og mit liv omkring: Idoldyrkelse og identitetsdannelse, og om, hvilken betydning det har i livet, ved at have et idol, samt hvilken betydning det har for mig. Interviewet, bliver et led i en artikel og en portrætserie af undertegnende og min samling.JANAUAR:                   

     

GODT NYTÅR:

Jeg ønsker jer alle, der følger min hjemmeside, et sundt og lykkebringende nytår. Og håber på, at dette år, vil være et godt år for os alle, og for Bruce Lee idoldyrkelsen.


VISION OM AT NÅ EN HALV MILLION FØLGERE:

P.t. er der  følgere og jeg håber vi kan komme op på en halv million trofaste følgere inden udgangen af marts måned. Jeg vil i de kommende måneder, forsøge at lave min hjemmeside mere målrettet de tanker og ambitioner jeg havde, i starten, med hensyn til Bruce Lee, idoldyrkelsen, kampkunst, film, råd og vejledning m.m.


NYHEDER 2015: 


NOVEMBER:


TILLYKKE MASTER LEE:               

- MED DE 75 ÅR.

Legenden Bruce Lee, ville den 27. november i år været fyldt 75 år, og vi ønsker familien tillykke med ham, og håber ånden lever videre.


OKTOBER:


VIGTIGT !!!!  AFLYSNING:

Kære Bruce Lee fans og venner: 

Det er med stor tristhed, og ærgrelse at jeg, efter 10 måneders hårdt slid og slæb, og tab af tusindvis af kroner, må meddele  jer, at min 3 officielle Bruce Lee convention, i morgen d.31. okt. 2015 ufrivilligt, må aflyses, og alligevel ikke bliver til noget.


Jeg blev i dag d.30.oktober ringet op i formiddags på mit arbejde, og fik at vide: Af den, jeg har lejet mig ind hos, at han er gået konkurs, og har i dag, selv været tvunget til at aflevere nøglerne, efter hans makker, har kørt dem og deres firma i sænk.


Jeg takker alle involveret i projektet, for jeres støtte hele vejen igennem. Og beklager dybt og inderligt.

      

Blev dette så enden på mine officielle Bruce Lee  projekter - Hvem ved?


Det bedste herfra Tony


JULI:


FANKLUB GENÅBNER:

Den 20. juli i år, genåbner min gamle Bruce Lee fanklub officielt på face book: "The Danish Bruce Lee Memorial Fan Club". 


Klubben er gratis, og ønsker alle interesserede i, at tilmelde sig. 


Dog er der naturligvis nogle kriterier og retningslinjer, der skal overholdes, for at blive optaget i fanklubben, disse står på fanklub siden, på face book. Har man bl.a. ikke en facebook profil, med foto af sig selv, bliver man ikke optaget, m.m.


Så er du journalist eller forfatter, og har lyst til at skrive noget om eventet, klubben, Bruce Lee eller undertegnede, så kontakt gerne. For det bliver det største Bruce Lee år, nogensinde verdenen over. Bruce Lee ville den 27. november i år været fyldt 75 år, hvilket jeg naturligvis vil fejre efter alle kunstens regler.MARTS:


POPULÆR SIDE:

Hjemmesiden har nu rundet over 410.000 besøgende, hvilket gør hjemmeside til en af de mest populære Bruce Lee hjemmesider i verden. 


Vi bestræber os på, at nå den halve million, inden årets udgang. Så I må meget gerne "like" hjemmesiden via facebook, og fortælle vidt og bredt om hjemmesiden, som i år, vil blive meget mere informativ end tidligere. 


I må også gerne sætte linket af hjemmesiden, på jeres egen hjemmeside, idet jeg nu vil forsøge at gøre hjemmesiden mere synlig for omverdenen end tidligere.


FEBRUAR:


FÆRDIG MED UDDANNELSE:

Er nu blevet færdig med uddannelsen, d.23. februar og kan nu atter fokusere mere på hjemmesiden, og på årets kommende Bruce Lee projekter. 


NYHEDER 2014:

DECEMBER:


BESØGS TAL:

D.3.december: Siden har nu rundet 385.000 besøgende, hvilket er ganske flot, idet jeg egentlig ikke har haft overskud, til at gøre meget på sitet,  de sidste 6 måneder, grundet sygdom, skader, uddannelse og eksamener, men det skal der rådes bod på i starten af 2015. Så glæd jer - til en masse nye tiltag i det kommende år. 

Og rigtigt glædelig jul og et sundt lykkebringende nytår til jer alle - ønskes I herfra.


NOVEMBER:

BRUCE LEES FØDSELSDAG:

Bruce Lee blev 74 år, her den 27. november, hvilket virker udfatteligt, men sandt. 

Stort tillykke herfra Master Lee. 

JULI:

BESØGS TAL:                      

Hjemmesiden har rundet 320.000 besøgende. Hvilket blot er fantastisk, men vi skal have mange flere læsere på siden.

Spred gerne budskabet ud omkring siden, så vi kan runde den ½ million inden året 2015 er omme.


NYHEDER 2013:

2013, BLIVER et fantastisk Bruce Lee år, hvor han bliver fejret over hele verden, grundet - hans 40 års dødsdag. 

Dette vil jeg naturligvis også være med til fejre og ære, med diverse arrangementer., hvis alt går efter planen.

NYHEDER 2013:

NOVEMBER:

BRUCE LEES FØDSELSDAG:                   

Den 27. november, er Bruce Lees 73 årige fødselsdag. Han døde helt tilbage i 1973, blot 32 år, blev han. Men på trods af sin alt for tidlige død, og sin meget unge alder, bliver han hyldet hvert år, over hele verden, på sin dødsdag og på sin fødselsdag, for sit bidrag til filmkunsten, kampkunsten, filosofien og i det hele taget for sit åbne og meget fremsynet syn på tilværelsen. 

Herhjemme bliver han også mindet og hyldet, som traditionen tro.

EN KVART MILLION: 

BESØGS TAL:                                         

250.000 fans kan ikke tage fejl, og har taget vejen forbi min hjemmeside. En rekord og et mål er i hus. 


OKTOBER: 

RADIO PROGRAM OM BRUCE LEE:     

Den 16.oktober medvirkede jeg i en times radio program, der hed "Halløj i Betalingsringen" for radiostationen 24/7. Sammen Jan Elhøj og Simon Juul, lavede vi dette årtis sjoveste, intense og mest underholdende radioprogram om Bruce Lee, på FM 102,3.

JULI:

NYE ARTIKLER MED UNDERTEGNENDE:

Artiklerne hedder følgende:

1: Idolisering. Tonys eget Bruce Lee museum.

2: Bruce og Tony for evigt.

VERDENS PREMIERE:                           

Verdens premiere på filmen: "Bruce Lee og Jeg 2 - Dragen Lever".

Den 20.juli. 2013, havde jeg verdens premiere på dokumentarfilmen om mit Bruce Lee og kampkunst liv: "Bruce Lee og jeg 2 - Dragen lever". Arrangementet var for specielt indbudte folk, der havde tilknytning til filmen, på den ene og på den anden måde, og blev en kæmpe succes.

BRUCE LEE TRIBUTE, OG BRUCE LEE FILM PREMIERE:                                   

Sidste år 2012 startede vi optagelserne d.20. juli, til dokumentar filmen: "Bruce Lee og jeg 2 - Dragen lever". 

Filmen blev færdigoptaget og redigeret i juni / juli måned i år, hvor filmen blev offentliggjort til Bruce Lee Tribute arrangement d.20.juli 2013, (præcist et år efter), og på 40 års dagen, for Bruce Lees alt for tidlige død.

Her viste vi filmen, for særligt inviterede gæster / og medvirkende i filmen. Til stor begejstring, for alle involverede.

Filmen skal senere forsøges sælges til diverse medier rundt om, og ellers vises offentligt på et af de kommende projekter. 

JUNI:

JIM KELLY FRA ”ENTER THE DRAGON” ER DØD!                   

Det er med stor sorg, at meddele sidens læsere, at action legenden: ”James Milton Kelly” (Jim Kelly), er død efter længere tids sygdom, og tabte kampen mod kræften lørdag den 29. juni 2013, i sit hjem i San Diego, USA. Jim blev kun 67 år, gammel.

Han spillede med i flere action film, bl.a.

"Black Belt Jones"                           (1974)

"Black Samurai "                               (1977)

"The Tattoo Connection"                 (1978)

Jim, huskes bedst som den super atletiske og good looking Mr. Williams i Bruce Lee filmen: ”Enter the Dragon”.

Tak, for de mange tryllebundne oplevelser, du beriget os med igennem årene.

Din sublime og overlegen kampkunst, humor, og selvfede stil og agere på, er for længst gået over i historien. Du var en ener.

5.maj.1946 - 29.juni.2013. R.I.P.


NYHEDER 2012: 

RADIO PROGRAM:                            

Mandag den 19. november 2012, medvirkede jeg atter i radioprogrammet "Sara og David" kl.11:30 på P3, hvor Sara Bro og David Mandel, styrede løjerne. Jeg skulle atter agere et Bruce Lee orakel / ekspert for radioens lyttere.

Skulle denne gang fortælle om Bruce Lees døds årsag. Lytterne blev atter opfordret til at skrive ind med spørgsmål, til undertegnende, om: Hvad ville Bruce Lee have gjort, hvis han havde været i live, i denne her situation. Og her skulle jeg så forsøge (efter bedste overbevisning), at besvarer spørgsmål, som Bruce Lee.


RADIO PROGRAM:                      

Mandag den 12. november 2012, medvirkede, i radio programmet "Sara og David" kl. 11:30 på P3, med værterne Sara Bro og David Mandel, hvor jeg blev bedt om, at agere et Bruce Lee orakel / ekspert for radioens lyttere.

Fortalte om mit liv med Bruce Lee, hjemmesiden og mine Bruce Lee aktiviteter, hvor lytterne kunne skrive ind med spørgsmål, til undertegnende, om: Hvad ville Bruce Lee have gjort, hvis han havde været i live, i denne her situation. Og her skulle jeg så forsøge (efter bedste overbevisning), at besvarer spørgsmål, som Bruce Lee.

Ret sjovt og interessant, at medvirke i. Mange underholdende spørgsmål, fedt.

AUGUST:

BESØGSTAL:                                                        - Der er i dag d.24.august, mere end 125.000 som har været inde og besøge hjemmesiden. Dette er jo bare helt vildt. 

Jeg satser nu på 100.000 mere inden året er ude, og du kan hjælpe mig, med at sprede ordet ud, omkring min hjemmeside, med at sætte mit link på din side, på facebook, twitter, m.fl.

Målet er 100.000.000 besøgende.


 
JULI:                                                  
FILMPROJEKT:                                                 "Bruce Lee og Jeg - Dragen Lever"

Den 07.juli begyndte optagelserne til efterfølgeren af "Bruce Lee og jeg". 

Filmen er et dokumentar program omkring min Bruce Lee idoldyrkelse, og omkring min kampkunst, og koncentrer sig udelukkende om: Hvad der skete i de efterfølgende år, fra 1987, da den første film / udsendelse blev lavet, og så op til i dag, 25 år efter.


JULI.

BRUCE LEES DØDSDAG.                                     - Det er i dag d. 20. juli, og er i dag præcist 39 år siden, Bruce Lee gik hen og døde på mystisk vis. Lad os alle mindes Bruce Lee i et minuts stilhed, og glæde os over, alt det gode han stod for, og efterlod sin familie, sine fans, sine elever, verden over. 

Selvom du er død Bruce - Bliver du aldrig glemt. Tak fordi du var til, og gjorde verdenen til et bedre sted, at færdes i.


JUNI:

FILM PROJEKT:                                               -  Viwid Visuals [mailto:viwidvisuals@gmail.com] 

Sendt: 22. juni. 2012 14:02

Emne: "Once A Warrior, Always A Warrior".

I Finalen !!!

Hej Tony

Vi kan glædeligt informere, at din /vores film: "Once A Warrior, Always A Warrior", er kommet i finalen på Oregon filmfestivalen i København som foregår imellem d.14-16. september.

Filmen har desuden har haft en del screenings på gymnasier, og i en enkelt biograf.

Håber du har det godt!

Bedste hilsner

Louis & Frederik


MAJ:

BESØGSTAL:                                                         Den 11. maj. Var der 100.844 som har været inde på hjemmesiden, hvilket kun siger noget om, at jeg har fat i noget af det rigtige.

Læg gerne min hjemmeside adresse ud på din private hjemmeside, på twitter, youtube, badoo og hvad det ellers hedder, på den måde udbreder vi hurtigere og nemmere interessen for Bruce Lee rundt om i både ind- og udland.


MAJ:

NY REKLAME FILM MED BRUCE LEE:                   - I maj måned, kører her i øjeblikket en bil reklame (Renault) på TV2, hvor man ser Bruce Lee som barn fra en af hans utallige film som barn. Ret skægt.


MARTS: 

TV PROJEKT:                                                  -  Starter i dag, tirsdag d. 6.marts optagelserne til en TV udsendelse, man har valgt at kalde for de "10 BUD", hvor jeg indgår som et indslag i tv række af specielt indbudte personager, der har en "stor" passion / livsstil for et unikt emne, hvor mit er Bruce Lee og kampkunsten. Udsendelsen kommer engang i efteråret.

Værten på programmet er Adam Duvå Hall.


JANUAR: 

VI TAGER AFSKED MED JEERY POTEET:               -  En af Bruce Lees gamle elever, Jerry Poteet døde d.15. januar 2012. Han blev født i 1946, og var en kæmpe gevinst for udbredelsen af Bruce Lees Jeet Kune Do.

Jerry Poteet blev kaldt: “The greatest Jeet Kune Do instructor in the world,” af Kung fu Inside. Jerry mødte Bruce Lee hjemme hos James Y. Lee, i midt 60èrne og var på det tidspunkt, allerede sort bælte indehaver i Kenpo Karate, under Ed Parker, men valgte efter sit møde med Bruce, at lægge Kenpo karaten fra sig, for at hellige sig sit studie med Bruce Lee i Oakland, hvilket var et kæmpe aktiv for kampkunsten.

Ære være hans minde.


JANUAR: 

FILM PROJEKT:                                                 "Once a warrior - always a warrior".

Kort filmen, som jeg lavede sidste sommer i 2011, blev udgivet her i januar 2012, hvorefter den så skal udlægges på nettet, og derefter deltage på adskillige film festivaler rundt omkring.JANUAR: 

FILM MANUSKRIPT:                                          -  Jeg sidder her midt i januar måned, omgivet af kulde og sne, stearinlys og the, og er ved at planlægge, skrive og strukturere mit kommende filmprojekt, som i sin enkelthed kommer til at hedde: "Bruce Lee og Jeg 2 - Dragen Lever". 

Det er et filmprojekt, som jeg har tænkt meget over, igennem de sidste mange år, og nu skal det være. Ser I, i 1987 lavede jeg nemlig en TV udsendelse via DR`s: TV - Båndværk- sted, som hed "Bruce Lee og Jeg". 

Udsendelsen vakte så meget opmærksomhed dengang, at der blev skrevet stolpe op og stolpe ned, omkring min Bruce Lee idoldyrkelse, samt om min kampkunst m.m.

Udsendelsen satte atter fokus på Bruce Lee, og på det han stod for, og en ny skare af Bruce Lee fans blev født, og satte atter skub i idoldyrkelsen verden over.

Ydermere skabte udsendelsen kæmpe debat rundt om i landet, omkring min personlighed, min samling, min Bruce Lee idoldyrkelse m.m. 

Derfor kunne det være sjovt, at lave endnu en udsendelse, om tiden der gik fra 1987, og op til nu i dag, år 2012, 25 år efter.

Udsendelsen besvarer følgende: Hvad er der sket omkring mig og min fascination, af Bruce Lee, idoldyrkelsen, kampkunsten siden dengang til nu, i dag. m.m. Der ud over vil jeg have nogle af de samme medvirkende fra udsendelsen dengang, og spørger ind til:

Hvilke holdninger de har i dag, omkring mig og min livsstil, omkring Bruce Lee, idoldyrkelsen og kampkunsten og se, hvad der kan komme ud af det.

Interesserede, der har lyst til at medvirke i udsendelsen, kan kontakte mig, via gæstebogen.


JANUAR:

BOG PROJEKT:                                                    - Her i januar måned 2012, er jeg påbegyndt, at skrive på min egen bog, omkring mit liv med og om Bruce Lee. Bogen havde jeg tænkt mig, skulle hedde noget lignende dette her: "Bruce Lee, idol - dyrkelse". 

Interesseret der har lyst til at bidrage, med en anekdote til bogen, omkring jeres personlige kendskab til mit liv omkring Bruce Lee, er mere end velkommen, idet jeg gerne vil have et mere nuanceret og en større objektiv vinkel omkring mit virke, som Bruce Lee fan, idoldyrker, igangsætter, historiker, formidler, foredragsholder, osv.

Interesserede kan skrive til min gæstebog, og vedlæg jeres navn, forbindelse til mig, jeres anekdote, samt tlf. nr. e-mail. 

Dette ville være en kæmpe hjælp, ikke blot for mig, men absolut også for uforstående, så de bedre kan forstå årsag og virkning på: Hvem, jeg er?

Hvad jeg har stået for herhjemme, samt i udlandet for at udbrede Bruce Lees navn, og synliggøre idoldyrkelse, for den almene fan, rundt omkring.

Bogen skal være så autentisk, som muligt, for at folk, skulle kunne forstå:

Hvordan idoldyrkelsen var, dengang i 1970`erne og op til i dag, navnlig i Europa, og så sandelig i Danmark, og i de Skandinaviske lande. Send mig gerne alle de anekdoter du har, gode som mindre gode. Alle vil blive nøje gemmelæst, og vurderet til den endelige udgave af bogen.


BRUCE LEE MUSEUM:                                         - Der ud over arbejder jeg intenst på, at få min drengedrøm realiseret med at få lavet, et Dansk Bruce Lee museum. De indledende faser er opstartet også. Så det bliver rigtigt spændende, at se, hvad jeg kan få ud af det. 

Måske har du lyst til at være med i projektet?

Send gerne en mail herom, om: Hvad du har at tilbyde?


NYHEDER 2011: 

NOVEMBER:

RADIO PROGRAM:                                                Den 28. november medvirkede jeg i radio programmet: "SUPER SØNDAG" vedrørende mit Bruce Lee arrangement aftenen før. Danmarks anden officielle Bruce Lee convention / kongres, skulle løbe af stablen.    


NOVEMBER: 

BRUCE LEE CONVENTION / KONGRES:            -  Den 27. november 2011, er det Bruce Lee´s 71 årige fødselsdag, og det er vi nogle stykker, der gerne vil fejre, med lidt god mad, og med nogle hyggelige timer i hinandens selskab, hvor vi vil se lidt film, og få god snak om hans liv og virke, og om fremtidige Bruce Lee projekter, jeg har i støbeskeen.

Vil du være med. Så kontakt mig gerne, på mail.


MAJ: 

NY DOKUMENTAR FILM:                                         -  2 dokumentarister kontaktede mig, i maj måneden på hjemmesiden her, og spurgte om de måtte lave en dokumentar film omkring min Bruce Lee idoldyrkelse og omkring min kampkunst.

Det takkede jeg naturligvis ja til. Så optagelserne gik i gang i medio juni måned, og var en meget anderledes sjov oplevelse, end forventet. Forestil dig selv, at medvirke i en film, der omhandler en selv, og det liv,man har levet som menneske, kampkunstner og idol dyrker. Det er lidt sjovt, men også meget eftertænksomt og stort.

Meget lærerigt og interessant.

Filmen hedder:

"Once a warrior - always a warrior".

Den skulle udkomme i 2012, hvor den så skal deltage på forskellige film festivaler rundt omkring.

Tak til: Michella Bjerring, Ole Pharsen og til Dennis Gervin, for deres medvirken til filmen.


NYHEDER 2010:

BRUCE LEES 70 ÅRS FØDSELSDAG:
NOVEMBER:                                     

Den 27. Nov. 2010 ville Bruce Lee have været blevet 70 år gammel, og det fejrede vi på behørig vis, idet vi lavede et unikt arrangement på dagen, for at hylde og ære ham.


NOVEMBER:

BRUCE LEE CONVENTION: 

I anledning af hans fødselsdag, arrangerede jeg endnu en storstilet Bruce Lee Konvention, i Vesterbro ungdomsgård, Absalonsgade 8, til ære for det han stod for, og efterlod til verdenen. (Den første arrangerede jeg helt tilbage i 1983, den 30. oktober). 

Jeg kunne dog ikke gøre det hele helt alene, så jeg fik nogle frivillige entusiastiske Bruce Lee fans, til at hjælpe mig med projektet. Og tusind tak for hjælpen, for uden jeres støtte var det aldrig blevet til noget.

Mere om projektet under linket:

Bruce Lee convention.NYHEDER 2009:

JULI:

BRUCE LEE GÅR TIL FILMEN:

23.07.2009

Af Wenn.

Historien om Bruce Lees liv er på vej til biograf lærredet. Hans søskende har sagt god for projektet og forberedelserne til hele tre film er begyndt. Trilogien skal fortælle den endegyldige sandhed om den afdøde kampsportsstjerne. Broderen Robert og søsteren Phoebe går efter at udrydde, hvad de kalder "misforståelser" i diverse biografier om skuespilleren.

"Vi har læst mange bøger om Bruce og set mange film om ham, men der er for mange unøjagtigheder", siger Robert Lee, som offentliggjorde nyheden om de nye film i Beijing mandag, hvor det var 36 år siden, "I dragens kløer" stjernen døde.

Den første film skal handle om skuespillerens teenageår og produceres af Manfred Wong.

Lees gamle hjem i Hong Kong bliver i øvrigt til museum. Husets nuværende ejer Yu Pang-lin har netop udskrevet en konkurrence om indretningen og vinderen afsløres inden jul.

Bruce Lee døde af en hævelse i hjernen, kun 32 år gammel.
BRUCE LEES HJEM BLIVER TIL MUSEUM:

JANUAR:

08/01 -2009.
Af Wenn.

En stenrig forretningsmand i Hong Kong har fået grønt lys til at omdanne Bruce Lees tidligere hjem til et museum.

Kampsportsstjernens gamle hus i Kowloon området tilhører i dag milliardæren Yu Panglin og han vil indrette boligen, så den fremstår som et minde om skuespilleren. Den aldrende erhvervsmatador har allerede sagt nej til et tilbud på over 70 millioner kroner.

Han vil ikke sælge ejendommen og i går kom omsider myndighedernes godkendelse af hans museums-projekt.

"Alle parter er enige om at gå videre og gennemføre denne udmærkede plan", siger en tilfreds Panglin og fortsætter: "Jeg er 88 år nu og håber, at jeg kan nå at opleve Bruce Lee-museet færdigt". "I dragens klør" stjernen døde i Hong Kong den 20. juli 1973, kun 32 år gammel.


Af Louise Lund Liebmann. Fra Newspaq.

NY BRUCE LEE SERIE PÅ VEJ:

En serie om kung fu stjernens liv er på vej efter hans søskende har givet grønt lys.

Phoebe og Robert Lee, Bruce Lees søskende, har skrevet under på en ny serie om kampsports-idolets liv. Det bliver en film-trilogi, der vil fokusere at fortælle Lees livshistorie.

Søskendeparret håber, at filmserien vil kunne rette alle de biografiske fejl, som de er støt på, når de har set film om Lee.

"Vi har læst mange bøger og set mange film om Lee, men der er mange forkerte ting i," fortalte Lees bror ved årsdagen for kampsportsmandens død ifølge female first.

Filmenes producer Manfred Wang vil fokusere på Lees tidlige liv i den første film:

" Der vil være kung fu, men det er mere vigtigt at portrættere den rigtige Bruce Lee. Hvordan er den rigtige Bruce Lee? Han var meget humoristisk. Han var meget lydig over for sine forældre. Han var meget sød ved sin familie," fortæller han.

Bruce Lee døde som 32 årig af en hævelse i hjernen.