VELKOMMEN TIL SIDEN KAMPKUNST.

VELKOMMEN TIL SIDEN.

Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg været fascineret af kampkunstens forunderlige verden. Og lige siden min storebror Johnny, (R.I.P) tog mig med til Judo i Judo klubben Star i 1970/71, har jeg været draget af alle former for kampkunst, der bliver ved med at fascinere mig, år efter år.

Mærkeligt at tænke på, for hvad nu hvis, min bror ikke havde taget mig med den gang? Hvad havde jeg så brugt livet på?

Jeg har trænet lige siden, hvilket har ført mig igennem et hav af stilarter, instruktører, træningspartnere, udfordringer, opvisninger, seminarer, træningslejre, sportsskader, gradueringer, stævner og et væld af glæder, og rigtig mange rejser.

Lige siden 1970érne har jeg trænet, studeret og undervist i flere kampgrene. Det hele begyndte for alvor, da jeg i 1975 kom forbi Søndermarken.

Siden da har jeg trænet og undervist, et utal af folk i Søndermarken, samt i fritids - ungdoms klubber, skoler, seminarier, og andre lærer foranstaltninger,  samt i kampkunst klubber i både ind- og udland.

Og siden min instruktør debut i 1975/6, har jeg haft egne skoler siden 1980, både i ind- og udland.Nogle af de stilarter og kampkoncepter som jeg har haft størst udbytte af, er flg.

Escrima
Gensei Ryu Karate
Jeet Kune Do
Jiu Jitsu

Judo,
Thaiboxning
Kick boxing 
Boksning
Kyokushinkai Karate
PaSa Ryu
Shotokan Karate
Tae Kwon Do
Wing
Chun Kung Fu
Wing Tsun Kung fu