Skandinaviens eneste Bruce Lee fanklub.


"Bruce Lee memorial fanclub 1984".

Var Skandinaviens første officielle Bruce Lee fanklub, som jeg åbnede d.27. november
1984 (på Bruce Lees fødselsdag), og var den eneste af slagsen, nogensinde.

Fanklubben blev et modstykke til, fanklubben i England, og var på et tidspunkt den mest omtalte klub i verden. Den endte op med at være den længst regerende fanklub gennem tiden.

I 1996, var jeg nødsaget til at lukke klubben, idet idoldyrkelsen var dalende overalt i verden, og min klub var den sidste af slagsen, som turde noget, ville noget og gjorde noget.

Fanklubben nåede følgende:

- At udgive 15 + 1 speciel numre af "Dragon News", som var medlemsblade.

- At afvikle "Skandinaviens" første "Bruce Lee convention".

- At afvikle 4 Bruce Lee årsmøder.

- At stifte "Dansk Bruce Lee komite" som jeg var formand for.

- At lave verdens første og største underskrif
t indsamling, til anskaffelse af en voksfigur på Louis Tassauds woks museum.

- At lave verdens første look alike konkurrence.

- At lave verdens største Bruce Lee lagkage.

- At lave verdens største Bruce Lee udstilling.

Mere information herom senere................


Jeg har
i mange år ærgret mig over, at jeg var nødsaget til at lukke fanklubben, men tiden er nu atter inde, til at relancere og genåbne klubben igen, idet jeg atter mener Bruce Lee idoldyrkelsen blomstre i bedste velgående.

Hvornår det lige bliver ved jeg ikke helt - men jeg forventer, at vi er helt oppe og kører inden udgangen af 2015.


Skriv gerne din mening herom:

- Hvorfor vi skal have denne fanklub?
- Hvorfor vil du være medlem?
- Hvad skal sådan en fanklub kunne tilbyde?

evt.


Bruce Lee bør hyldes for det han var og stod, og for det efterlod os af:

Inspiration, glæde, mandsmod, heroiske smukke uovertruffen kampkunst film, teoretiske og videnskabelige begrebsverdner vi ikke troede eksisterede, et ubeskriveligt effektivt kampkunst koncept, dybtfølte og super intelligente filosofiske værker, og en fantastisk humor, og meget mere.HVAD VAR FORMÅLET MED FANKLUBBEN DENGANG?

1: Formålet med fanklubben var: At informere landets Bruce Lee fans om, hvad der skete med Bruce Lee rundt omkring i verden, angående idoldyrkelsen om ham.

2:
At give disse fans, en hjælpende hånd med, at besvare diverse spørgsmål vedrørende Bruce Lee og idoldyrkelsen, på bedst mulige måde.

3:
At tilbyde disse fans noget Bruce Lee materiale, dvs. bøger, blade, klistermærker, stofmærker, avisudklip og andet Bruce Lee merchandise til en rimelig pris. Altså at skaffe dem materiale, de normalt ikke selv ville være i stand til at anskaffe dem selv.

4:
At tilbyde disse fans,forskellige aktiviteter, såsom diverse Bruce Lee konventioner og filmfestivaler, udstillinger, årsmøder, rejser til Bruce Lees grav i Seattle m.m.

5:
At indhente diverse informationer, til en verdens videns bank omkring Bruce Lee og hans kampkunst, film og filosofi, til evt. udgivelse af bøger omkring hans liv og virke.

6:
At lave et Bruce Lee Bibliotek og aktion præget museum med alverdens Bruce Lee merchandise. Så hans tilhængere / fans verden over, kunne se og følger med i, alt det som havde været udgivet omkring ham, fra 1964 og frem til i dag.

7: At vise vores medfølelse, respekt og samarbejdsvilje til Bruce Lees familie og til de fanklubber og organisationer der findes.

8: At holde Bruce Lees navn og kunnen i arve. Så det aldrig bliver glemt.

9: At fortælle sandheden om Bruce Lee´s liv, og informere de "nye" generationer af Bruce Lee tilhængere verden over, at han var langt mere end en fiktiv asiatisk actionstjerne, der kun kunne slås på det hvide lærred. Han var derudover, et af tidens største
kassesucceser i verden, hans film, kunnen og karisma, slog samtlige billetrekorder over alt, hvor hans film blev set.

Han var den første og den største handelsvare i Østen, dengang og nu. Hans film var de første der nåede at slå igennem til den vestlige verden.

Hans art, hans kampkoncept vandt indpas overalt, hvor det blev præsenteret, og har den dag i dag, hundredetusinder af kampkunstnere, der træner efter hans ideologier, og i hans Jeet Kune Do.
  
Hans bøger er alle sammen, best sellers, og sælger i hundrede tusinderne verden over.

Der ud over, var han et musikalsk menneske, havde en uovertruffen humor, var super intelligent, var en kærlig og omsorgsfuld far og ægtemand.
MERE OM DET SENERE......